Curse maxi-taxi înspre cimitir

Administrația suceveană va facilita deplasarea locuitorilor urbei, cu ajutorul transportului public, la cimitirul din Dealul Cetății. Anunțul este făcut de edilul-șef Ion Lungu, care a precizat ieri, într-o întâlnire cu presa, că a luat această decizie la solicitarea mai multor cetățeni veniți în audiențe.
 

Șeful municipalității a făcut cunoscut că la dispoziția celor interesați vor sta microbuze maxi-taxi, ele urmând a efectua curse spre Cimitirul „Pacea” și retur în zilele de sâmbătă și duminică. Sâmbăta, microbuzele vor pleca din stația de călători „Centru” la orele 11.00, 12.00, 13.00 și 14.00, iar duminica, din aceeași locație, la orele 12.00, 13.00, 15.00, 16.00 și 17.00. „Avem foarte multe solicitări de la cetățenii care vor să meargă la cimitir, la mormintele celor dragi, la sfârșit de săptămână”, a precizat Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: