E.ON Moldova cere oprirea afișajelor electorale pe instalațiile electrice

E.ON Moldova Distribuție solicită instituțiilor care răspund de respectarea regulilor privind afișajul electoral să ia toate măsurile pentru a opri postarea ilegală a afișelor, pe instalațiile electrice și să le îndepărteze pe cele deja amplasate. E.ON Moldova a precizat, printr-un comunicat, că, în cazul producerii unor accidente, responsabilitatea revine celor care au dispus lipirea afișelor, dar atrage atenția celor implicați în campania electorală să respecte dreptul cetățenilor la informare în scopul prevenirii accidentelor ce se pot produce.
 

“În primul rând, aceste indicatoare de securitate aplicate pe instalațiile electrice – stâlpi, firide de branșament, posturi de transformare – avertizează asupra pericolelor pe care le prezintă instalațiile pe care sunt expuse. Prin acoperirea lor, cetățenii sunt privați de dreptul de a fi informați asupra pericolelor la care se supun prin atingerea directă sau indirectă a acestor instalații. Mai mult decât atât, pe lângă indicatoarele de avertizare sunt inscripționate și elemente de identificare precum tipul instalației, sursa din care este alimentată, tensiunea la care funcționează. Acoperirea acestora îngreunează activitatea personalului care execută lucrări și poate duce la accidente grave”, precizează Departamentul Comunicare de la E.ON Moldova Distribuție.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: