Suceava promovează bunele practici europene de sănătate și securitate în muncă

Pe 8 mai, Inspecția Muncii și Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava organizează o sesiune de informare a angajatorilor și reprezentanților lucrătorilor din întreprinderile mici și mijlocii, precum și de promovare a bunelor practici de sănătate și securitate în muncă.
 

Potrivit inspectorului-șef Mihai Airinei, manifestarea reprezintă o continuare a Programului Phare România-Austria, desfășurat în perioada 2006-2007, acesta incluzând zece astfel de sesiuni de informare. „Acțiunea are drept scop conștientizarea angajatorilor și lucrătorilor din IMM cu privire la importanța respectării legislației în domeniul securității și sănătății în muncă și promovarea bunelor practici europene”, a spus Mihai Airinei. Potrivit inspectorului-șef, prelegerile vor fi ținute de experți de la Inspecția Muncii și ai centrului-pilot de implementare a bunelor practici de la Piatra Neamț. La întrunire sunt așteptați peste 50 de re-prezentanți ai IMM, reprezentanți ai patronatelor, sindicatelor, precum și inspectori de muncă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: