„Șobolanul URICEC” este recomandarea lui Gavril Mîrza pentru Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gavril Mîr-za, a anunțat luni că refuză să mai intre în hora atacurilor murdare, generată de PD-L Suceava la adresa sa și partidului – PSD, și a catalogat drept „de neînchipuit” manifestarea pe care vineri PD-L a organizat-o în fața CJ Suceava.
 

La acea dată, Gheorghe Flutur și echipa sa de democrat-liberali au defilat prin Suceava și s-au oprit în fața Consiliului pentru a „înfige” steagul PD-L în vârful unui cort portocaliu, ca semn al unei așteptate victorii de la alegerile ce urmează. Gavril Mîrza a dezavuat manifestările din fața CJ și mai ales discursul lui Flutur, spunând că „vineri s-a pus capăt la tot ceea ce se putea închipui ca mod de comportament al unor oameni”. „Spunea Flutur la acel miting că așteaptă o bătălie de idei, de soluții, de proiecte și continuă cu următoarele: și cerem șobolanilor să iasă la suprafață”, a zugrăvit un tablou al manifestării președintele CJ, care este în același timp și liderul județean al PSD Suceava. El a condamnat limbajul PD-L și i-a recomandat lui Flutur să facă un tur prin propria curte, pentru a putea eventual identifica niscaiva „șobolani din CJ”. „Probabil că în Consiliul Județean căuta niște șobolani de ai lui și nu a văzut că șobolanul lui era lângă el, în persoana lui Eugen Uricec”, a spus președintele, referindu-se la vicepreședintele PD-L al CJ Suceava, care lua parte la manifestarea PD-L.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: