PSD cere șefilor de campanie să se pună de acord

Liderul județean al PSD Suceava, Gavril Mîrza, a făcut un apel către celelalte forța politice din județ, cerându-le șefilor de campanie electorală să se întâlnească pentru a stabili o modalitate de colaborare pe perioada campaniei, astfel încât să înceteze războiul de rupere a afișelor electorale.
 

„S-a transformat campania într-o luptă pe afișe, iar PD-L, duminică seara, la Suceava, pe toate afișele PSD au pus de-ale lor, au portocalizat totul. Cred că toate forțele politice au drepturi egale în această cursă electorală”, a explicat președintele PSD Suceava. Mîrza este nemulțumit de faptul că autoritățile nu-și fac datoria și a anunțat că va apela „la organele competente”, pentru ca acestea să-și rezolve ecuația dreptului fiecărui partid la afișaj pe panourile special montate în județ în acest sens.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: