Astăzi la Biblioteca Bucovinei

Trei evenimente

Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” găzduiește astăzi, de la ora 13, expoziția de caricatură “BOA(la) la români (cu summit NATO)”, purtând semnătura artistului plastic Ovidiu Ambrozie Bortă-BOA, prilej cu care acesta își va prezenta și noile produse multimedia de umor, de concepție proprie (filme umoristice și de caricatură).
 

Evenimentul are loc în Galeriile Bibliotecii, care vor fi inaugurate astăzi. După vernisaj, va avea loc Gala Premiilor „Bancher în Țara lui Păcală”, care vor fi decernate de Biblioteca Bucovinei participanților, donatorilor, membrilor de onoare și colaboratorilor recent înființatei Bănci de Umor a Bibliotecii Bucovinei. La final, coordonatoarea programului, scriitoarea Angela Furtună, va prezenta “câteva cărți de literatură umoristică ce fac deliciul unui public exigent, dar longeviv cum este cel care iubește literatura bunei dispoziții, a harului, a bucuriei și a râsului sănătos”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: