Societatea greacă Mochlos a fost amendată pentru încălcarea legislației de mediu la lucrările de la DE 576

Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Suceava a sancționat una dintre firmele câștigătoare a licitației pentru modernizarea drumului european DE 576 Suceava-Vatra Dornei-Cluj Napoca.
 

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă de comisarul-șef al instituției sucevene, Constantin Harasim, domnia sa precizând că măsura a fost luată în urma încălcării legislației de mediu în vigoare. Potrivit dlui Harasim, în cauză este societatea elenă Mochlos, care, pentru neregulile depistate la punctul de lucru Pojorâta, a încasat o amendă de 20 de mii de lei. Comisarul-șef a subliniat că, în activitatea de reabilita-reconstruire a DE 576, legislația de mediu nu a fost respectată. „Cine merge pe acest drum nu-l uită niciodată. Controlul a avut loc la baza de producție a firmei, în incinta unității, deficiențele fiind depistate în curtea acesteia. Sperăm ca în activitatea acestei societăți să intervină o schimbare în bine și firma să respecte legislația de mediu”, a subliniat șeful Comisa-riatului Județean al Gărzii de Mediu, Constantin Harasim.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: