Păduri puse în pericol de fumători inconștienți

> Detașamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vama a intervenit, duminică, în jurul orei 12, cu două autospeciale și o moto-pompă, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată, pe un teren ce aparține proprietarilor Nicolae C., Simion O. și Ioan L., din localitatea Molid.
 

„La sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta la circa 2,5 ha teren, pajiște uscată, cu pericol de propagare la fondul forestier. Incendiul a fost lichidat la ora 14,45”, se arată într-o notă dată publicității de cpt. Dan Baltaru, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava. Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței unui fumător, care a aruncat un rest de țigară, fără să-l stingă. Salvări: fondul forestier, în valoare de aproximativ 6.000.000 de lei. > Și Garda de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, a intervenit, în aceeași zi, cu două autospeciale, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit, la vegetația uscată, pe un teren ce aparține CL Vicovu de Sus. La sosirea gărzii de intervenție, incen-diul se manifesta la circa 0,5 ha teren, cu pericol de propagare la fondul forestier al Ocolului Silvic Marginea. Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței unui fumător care a aruncat un rest de țigară, fără să-l stingă. A fost salvat fondul forestier ce aparține de Ocolul Silvic Marginea, în valoare de aproximativ 700.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: