Ion Lungu refuză să intre în jocul celor care-i vor scaunul

Primarul în exercițiu al municipiului reședință de județ, Ion Lungu, a anunțat joi că nu va mai intra în dialoguri verbale cu contracandidatul său de la PSD, Ovidiu Donțu, până în luna mai, când, din punct de vedere legal, va începe campania electorală. Dl Lungu a declarat, într-o conferință de presă, că nu va mai răspunde nici unei acuzații aduse de Donțu, deoarece le consideră pe toate simple fabulații, ce nu sunt demne de a fi luate în seamă și comentate.
 

„În cele două săptămâni de când a început dl Donțu campania electorală nu am auzit de la el decât de fabulații și minciuni. Minte în continuare cu nerușinare și nu am de gând să răspund acuzațiilor aduse de PSD”, a spus primarul Ion Lungu. El susține că nu-i va permite candidatului PSD să-i „facă propria agendă de lucru” și că nu-și va face sub nicio formă programul în funcție de dorințele contracan-didaților săi. În plus, primarul Ion Lungu le-a cerut în mod imperativ celor care doresc să acceadă la funcția de primar al Sucevei să vină „la bătaie” cu proiecte și cu soluții pentru problemele existente și nu cu acuze fără nici un fundament, menite a atrage doar atenția electoratului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: