Ziua Poliției Române, marcată la Suceava sub semnul Bucovinei

Ziua Poliției Române a fost marcată ieri, de Buna Vestire, la sediul IPJ Suceava, în Sala Milenium, printr-o expoziție internațională de artă plastică și fotografică, „Bucovina – trecut, prezent și viitor”, realizată de autori din 8 state europene, din fostul bloc sovietic (Letonia, Estonia, Lituania, Belarus, Cehia, Moldova, Ucraina și România).
 

Demersul cultural poartă semnătura organizatorică a maeștrilor Ioan Bodnar, președintele UUR – Ținutul Bucovina, și Radu Bercea, caricaturist. La manifestare, nu au fost prezente oficialități locale și județene. Momentul a fost marcat și de o slujbă de pomenire a eroilor IPJ Suceava, ale căror nume se află pe monumentul din fața sediului instituției. Cu același prilej, IPJ și-a prezentat, în cadrul unui briefing festiv, revista „Poliția suceveană”, publicație color, care abundă în fotografii, editată în 40 de pagini, care face un itinerariu succint, dar atractiv, al muncii de peste an a polițiștilor instituției. Adjunctul șefului IPJ, comisar-șef Mircea Smoleac, ne-a informat că, din Suceava, la summit-ul NATO din aprilie, vor fi dislocați, 23 de polițiști ai SPR Suceava și 3 de la Brigada pirotehnică a DPIR.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: