Prin 112

Un campion la amenzi, a felicitat ieri Poliția, de ziua ei

Omul, care se consideră „un cetățean model”, suna la 112, alertând echipajele din te miri ce motive, fiind de fiecare dată sancționat contravențional
Amendat în nenumărate rânduri cu sume care l-au cam usturat și îl mai ustură la buzunare, pentru apeluri nefondate la numărul unic de urgență 112, un sucevean și-a luat inima-n dinți și, ieri, de Ziua Poliței, a sunat din nou.
 

„Bună ziua! Sunt Cristi I., un client fidel al dumneavoastră, al acestui număr. M-ați amendat de câte ori v-am sunat. De data asta, vreau să urez tuturor polițiștilor un călduros «La mulți ani!». Eu sunt un cetățean model. Deși sunt obositor de trist. Să nu-mi dați amendă și pentru că v-am spus La mulți ani!”, le-a spus apelantul operatoarelor de la 112. …Care i-au mulțumit pen-tru urări și i-au spus că vor transmite urările lui adresanților. Ultima dată, Cristi I., prie-ten cu toată lumea și dușman al nimănui, mai ales al lui Bachus, a fost amendat cu 500 de lei, pentru că a chemat Poliția, în timp ce asista la un jaf, care, până la urmă, s-a dovedit a fi imaginar. Surse polițienești ne-au declarat că apelul chefliului, neobișnuit și fără precedent în „analele” 112-ului, a fost chiar o surpriză frumoasă. Sin-gura de acest gen, din ziua specială de ieri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: