Încă 20 gradații de merit, după contestații

Consiliul de Administrație al IȘJ Suceava a aprobat gradația de merit pentru 413 cadre didactice din județ, cu 17 în plus față de cât se anunțase săptămâna trecută, acordate unor dascăli în locul unora care au decedat, au ieșit la pensie sau au părăsit învățământul. Din totalul gradațiilor, cele mai multe, 89, sunt la învățători, 43 – la educatori, 27 – la discipline tehnice, 26 – la română și 25 – la matematică.
 

Potrivit inspectorului general-adjunct Vasile Monacu, au fost depuse și 86 de contestații, în urma evaluării dosarelor de către IȘJ, după reevaluare fiind admise 20. Gradația de merit se acordă pentru 4% din efectivul de cadre didactice al județului, pe o durată de 4 ani, reprezentând un spor de 25% din salariul de încadrare. Anul acesta, pentru gradația de merit au fost depuse 670 dosare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: