Concursul pentru șefia CAS Suceava

Dr. Iordăchel a trecut prima probă

Astăzi are loc interviul
Dr. Cristina Iordăchel a trecut cu bine de prima probă a concursului pentru ocuparea funcției de președinte-director general al CAS Suceava, cea scrisă, astăzi la ora 10 fiind programată la proba interviului.
 

Dr. Iordăchel nu aflase ieri ce notă a obținut la scris, pentru accederea la proba următoare trebuind să aibă minim 7. La interviu, candidatul trebuie să prezinte un plan managerial adaptat obiectivelor și indicatorilor de performanță pentru postul de președinte director-general al CAS. În cursa pentru acest post s-a înscris și dr. Mihai Crețeanu, care n-a participat însă, din motive personale, astfel că dr. Cristina Iordăchel, fostă șefă la CAS în perioada august 2005-februarie 2008, este singura candidată pentru Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: