Asistență juridică pentru persoanele discriminate pe piața muncii

Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) și Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între femei și bărbați (ANES) organizează, astăzi, un seminar pe tema situațiilor de discriminare care pot apărea pe piața muncii. Evenimentul are loc în cadrul unei campanii de informare și sensibilizare derulată, în perioada martie-aprilie 2008, în județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău.
 

La întâlnire vor participa reprezentanți ai instituțiilor publice, sindicatelor, patronatelor și organizațiilor neguvernamentale care fac parte din Comisia județeană pentru egalitate de șanse între bărbați și femei (COJES). Cu acest prilej va fi lansat un portal on line cu informații pentru grupurile sensibile la discriminarea pe piața muncii. Prin intermediul acestuia, persoanele poten-țial discriminate pot solicita asistență juridică de specialitate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: