SC Termica Suceava e gata de privatizare

Din 2009, Primăria Suceava va suporta integral subvenția pentru gigacalorie
Consiliul Local Suceava va analiza în ședința ordinară de la finele acestei luni propunerea avansată de conducerea SC Termica SA și executivul local sucevean privind privatizarea societății de termoficare.
 

Managerul general al Termica, dl Constantin Plăcintă, a declarat ieri că membrii AGA, cei ai CA și primarul Ion Lungu au analizat modalitățile de privatizare pe care firma de consultanță le-a propus și, în funcție de decizia ce se va adopta în CL, se va trece la următoarea etapă a procesului de privatizare. „Din punctul meu de vedere, propunerile venite sunt foarte bune și ele pot asigura obținerea unei sume de bani considerabile la bugetul local, dar oferă și asigurări că investitorul își va face treaba în condiții de menținere a unui preț rezonabil la gigacalorie”, a explicat managerul Termica. El a mai spus că toate discuțiile despre privatizare au caracter tehnic și vizează în principal lămurirea unor aspecte economice din relația societății cu Primăria Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI