O țepuitoare, condamnată de instanță, a fost introdusă după gratii după 2 ani de căutări

În urma derulării unor activități informativ-operative, lucrătorii Serviciului Investigații Criminale – IPJ Suceava au identificat-o pe raza municipiului reședință de județ pe Liliana Rusu, de 38 ani, din comuna Bunești, urmărită printr-o dispoziție a IGPR din 24.05.2006.
 

Pe numele său Judecătoria Suceava emisese un mandat de executare a pedepsei, încă din 01.02.2006, femeia fiind condamnată la 5 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Se pare că, după acea dată, femeia a plecat în străinătate, la muncă. În sarcina condamnatei s-a reținut faptul că, în cursul lunii decembrie 2002, a încheiat un contract cu o societate comercială din Bacău, printr-o factura falsă, ce atesta calitatea de proprietar asupra bunurilor ce făceau obiectul respectivului contract. Prejudiciul, în monedă actuală, se ridică la peste 4.700 de lei. Cea în cauză a fost introdusă în arestul IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: