DPF Rădăuți

Dl comisar Ursan, cel mai mare tenisman

În perioada 11-15.02.2008, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră Române a organizat la sediul DPF Giurgiu faza finală a competiției de tenis de masă, la care au participat cei mai buni polițiști de frontieră care practică acest sport. Competiția, desfășurată pe trei categorii de vârstă – sub 35 de ani, între 35-45 de ani și peste 45 de ani – a fost una de anvergură, la ea participând cadre de la toate direcțiile și inspectoratele poliției de frontieră.
 

O surpriză cât se poate de plăcută (deși n-a fost tocmai o surpriză, având în vedere valoarea competitorului), care face cinste și onoare județului Suceava și instituției pe care o reprezintă, este clasarea pe locul I, la categoria peste 45 de ani, a comisarului Viorel Ursan, din cadrul DPF Rădăuți. La turneul open, la care au participat primii doi clasați la cele trei categorii de vârstă, polițistul a reușit să se impună din nou, câștigând Cupa campionatului național. Se poate spune, așadar, fără teama de a greși, că dl polițist Ursan este cel mai mare tenisman. Dintre polițiștii de frontieră, bineînțeles.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: