La Câmpulung Moldovenesc

PSD merge pe mâna lui Vasile Vargan

Candidatul PSD la fotoliul de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc va fi fostul șef al Poliției locale, dl Vasile Vargan. Decizia social-democraților a fost luată, conform declarațiilor liderului județean Gavril Mîrza, după ce a fost efectuat un sondaj de opinie, în urma căruia dl Vargan s-a situat cel mai bine în rândul candidaților locali.
 

Cert este faptul că în ultima perioadă organizația locală a trecut prin momente destul de delicate, generate de plecarea consilierului local Mihai Vranău de la cârma ei, speculațiile pe această temă avându-l ca suport pe dl Vargan. Acesta din urmă este pensionar și a condus Poliția Rutieră a județului și Serviciul Poliției Transporturi Feroviare. Este de urmărit modul în care locuitorii orașului vor percepe candidatura fostului șef al Poliției locale, știut fiind faptul că ocupanții unor funcții care presupun o componentă punitivă nu au fost câștigători în competițiile electorale. Vasile Vargan are în spate o experiență foarte bogată în plan profesional, însă din punct de vedere politic nu este experimentat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: