Patru studenți la Academia de Poliție au primit ieri „botezul focului”

Patru studenți la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, originari din Suceava, au participat ieri, în cadrul practicii obligatorii, alături de 22 de polițiști, 4 jandarmi, un specialist al DGFP și un inspector în Primăria Fălticeni, la o razie.
 

Potrivit unor surse judiciare, aceasta a fost prima „misiune” a polițiștilor în devenire. Prilej cu care au fost aplicate, în total, 33 de amenzi, în valoare de 8600 de lei, și rezolvate 3 dosare care figurau în evidențe ca „aneuri” (fapte cu autori necunoscuți). Au fost executate, totodată, 4 mandate de executare a pedepsei închisorii. Cu titlu de exemplu, a fost identificat minorul B. I., de 15 ani, din Fălticeni, care, în perioada octombrie – decembrie 2007, ar fi comis 3 furturi, respectiv unu dintr-o societate comercială și două din locuință. Suspectul este cercetat în stare de libertate pentru furt calificat. Studenții bucureșteni au participat și la identificarea, reținerea și introducerea în arest a unei condamnate la 6 luni de închisoare pentru înșelăciune, care se sustrăgea executării pedepsei. Este vorba de Maria A., de 37 de ani, din Rădășeni, care a fost condusă la locul detenției. Și Mihai A., de 61 de ani, din Râșca, administrator al unei societăți comerciale din localitate, va răspunde penal pentru înșelăciune, polițiștii constatând că a emis o filă cec, în valoare de 40.000 de lei, fără acoperire bancară.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: