De azi, și până pe 15 martie, la Muzeul de Științele Naturii

Expoziția „Mărțișoare din piatră”

Expoziția „Mărțișoare din piatră” va putea fi vizionată la Muzeul de Științele Naturii Suceava începând de astăzi și până pe 15 martie.
 

„Mini-expoziția aduce vizitatorilor muzeului ocazia ca, acum, în prag de primăvară, să poată admira și chiar afla mai multe informații despre pietrele semiprețioase și ornamentale. Vor fi expuse piese aflate în patrimoniul muzeului – colecția de geme –, dar și eșantioane deosebite din colecția lui Iulian Dziubinski, un pasionat colecționar de geme și minerale”, informează Complexul Muzeal Bucovina. Cu prilejul expoziției, vizitatorii vor putea și cumpăra de la standul permanent al muzeului frumoasele mărțișoare din pietre semiprețioase și ornamentale, dar și bijuterii și obiecte de podoabă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: