Ordinul R

Ordinul ministrului sănătății, numit cu litera R și cu numă-rul 22, de numire pe funcția de manager interimar al spi-talului sucevean a directoa-rei medicale dr. Doina Motan Ganea, cu data de 3 ianuarie, a intrat în ASP prin fax ieri, purtând data de 4. Așadar, ministrul Nicolăescu, care mai alaltăieri declara presei sucevene că nu îl interesează ce culoare politică are directorul interimar, poate să fie și de la PR… tata mare, dacă ar fi să-l credem pe cuvânt, nu s-a împiedicat de proveniența politică de la PD-L a dr. Irimie, propus de ASP pentru acest post. Ministrul a spus că pentru el contează ca persoana care ocupă funcția să fie bună și să facă cinste funcției.
 

Acuma nici nu ne putem îndoi că dr. Motan nu are aceste calități, știut fiind că este o bună profesionistă în specialitatea sa de medic oncolog și că este foarte riguroasă și severă în calitatea de director medical. Cu atât mai mult nu putem specula, așa cum au făcut-o deja gurile rele de pe Internet, care au comentat că și pe timpul fostului manager a fost în comitetul director, deci nu a fost străină de mersul spitalului. Fiindcă una e sa fii o roticică dintr-un angrenaj și alta e să ai tot angrenajul în mână, iar cealaltă e să fii manager general. Așadar, rămâne de vă-zut care va fi soarta spita-lului în continuare, soartă care nu depinde nicidecum numai de directoarea inte-rimară. Ci și de medicii care au fost foarte mulțumiți de fostul director, fiin’că era politicos și nu le reproșa nimic, și de cei care l-au comentat pe dr. Irimie când era director la același spital că arată presei în gura mare neregulile… Oricum, măcar pentru cârcotași, spitalul are nevoie de un om sever.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: