PNG le oferă pensionarilor ocazia să vadă mănăstirile

30 de pensionari cu posibilități materiale reduse au avut ocazia să participe la sfârșitul acestei săptămâni la un tur al mănăstirilor din Bucovina organizat de cei din conducerea PNG Suceava. Liderul județean al PNG, dl Ioan Dan Chițu, ne-a spus că acțiunea a fost susținută de organizațuia municipală și că ea a constat într-o excursie, gen tur de o zi, la mănăstirile Putna, Arbore, Moldovița, Sucevița, Voroneț și Humor.
 

„Vrem să oferim șansa celor care au muncit din greu o viață întreagă și care acum nu au posibilitatea materială să viziteze aceste adevărate bijuterii ale spiritualității românești. De aceste mănăstiri ne leagă istoria și ele ne-au consacrat drept un neam credincios, harnic și inteligent”, a ținut să adauge dl Chițu. Domnia sa a explicat că acțiunea va continua și în perioada următoare, în ture de câte 30 de pensionari, mai ales că începe și Postul Crăciunului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI