La 30 noiembrie 2007, Camera de Comerț,

Industrie și Agricultură Suceava organizează Topul Firmelor Bucovina 2006

Cea de-a XII-a ediție a Topului Firmelor Bucovina 2006 se va desfășura la Centrul Economic Bucovina în ultima zi a lunii noiembrie 2007. „Organizarea topului firmelor a devenit o tradiție pentru Camera de Comerț și are scopul de a promova firmele sucevene cu rezultate remarcabile în anul 2006.
 

Ediția de anul acesta vrem să fie una cu totul specială, având în vedere că anul 2007 este un an de referință pentru România, care de la 1 ianuarie este membru cu drepturi depline al Uniunii Europene. Criteriile de ierarhizare a competitorilor au avut în vedere eficiența utilizării forței de muncă, efortul de dezvoltare, eficiența capitalului investit, rata profitului curent, profitul din exploatare, cifra de afaceri și veniturile din export. Punctajul este practic stabilit de calculator, întrucât se aplică un soft național al camerelor de comerț și industrie la baza de date județeană a firmelor, intervenția umană asupra ierarhizării nefiind posibilă” – a declarat Ovidiu Donțu, director general al CCIA Suceava. Pentru realizarea Topului Național al Firmelor, ediția a XII-a, sunt prevăzute 6 domenii de activitate: > Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; > Industrie; > Agricultură, Pescuit, Piscicultură > Construcții; > Servicii; > Comerț, Export, Turism. Împărțirea pe grupe de activitate se rea-lizează în baza obiectului principal de activitate și al codului Caen, pe 5 grupe de mărime: mi-crointreprinderi, întreprinderi mici, între-prinderi mijlocii, întreprinderi mari și între-prinderi foarte mari. Surse de date utilizate: > situațiile financiare pentru anul 2006 (simplificate, armonizate cu directivele europene, situațiile financiare întocmite în conformitate cu Reglementările contabile ar-monizate cu Directiva a IV-a a Comunităților Economice Europene și cu Standardele Internaționale de Contabilitate), puse la dispoziție de Ministerul Economiei și Finanțelor; > declarațiile vamale pentru valoarea exportului, puse la dispoziția CCIR de Autoritatea Națională a Vămilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: