PLD își pune speranțe în înțelepciunea CJ

PLD-știi suceveni au anunțat că se bazează pe Consiliul Județean Suceava pentru promovarea, în vederea finanțării, a două proiecte care vizează modernizarea unor drumuri județene indispensabile în perspectiva implementării proiectului „Inima Bucovinei” inițiat de vicepreședintele organizației județene a PLD, dl Daniel Cadariu.
 

Este vorba de drumurile județene Mănăstirea Humorului-Poiana Micului și Câmpulung Moldovenesc-Stulpicani, pentru reabilitarea cărora ar fi necesare aproximativ 40 de milioane de euro. Dl Cadariu a declarat ieri presei că singura soluție pentru modernizarea celor două drumuri județene o reprezintă promovarea lor pentru a fi finanțate din fondurile structurale alocate axei trei a Programului Operațional Regional, promovare care se poate face doar prin intermediul Consiliului Județean. „Având în vedere că nu există nici o reacție din partea parlamentarilor suceveni vizavi de susținerea proiectelor de Hotărâre de Guvern privind alocarea de fonduri pentru modernizarea celor două drumuri și motivat de faptul că a apărut ghidul solicitantului pentru axa trei a Programului Operațional Regional care vizează modernizarea drumurilor județene, considerăm că soluția pentru implementarea proiectului «Inima Bucovinei» o reprezintă promovarea spre finanțare în cadrul acestui program. Ținând cont de faptul că cele două drumuri județene se află în administrarea Consiliului Județean conform ghidului solicitantului, această instituție este singura îndreptățită să promoveze proiecte”, a explicat, ieri, vicepreședintele PLD Suceava. Reamintim că, prin moder-nizarea celor două drumuri județene, dl Cadariu are în vedere realizarea unui circuit turistic care să lege localitățile Mănăstirea Humorului, Sucevița, Moldovița, Câmpulung Moldovenesc, Stulpicani și Gura Humorului, astfel încât să fie puse mai bine în valoare câteva obiective turistice importante din județul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: