Dr Lăzăreanu, trimis pe teren

Prefectul de Suceava, dl Orest Onofrei, a cerut, vineri, directorului adjunct al ASP Suceava, dl Alexandru Lăzăreanu, să se ocupe „serios” de punctele de prim–ajutor în caz de caniculă „și nu numai pe hârtie, din biroul lui cu aer condiționat”.
 

Dl Onofrei a spus că, potrivit unei raportări a ASP Suceava, în județ sunt 20 de puncte de prim–ajutor în municipii și orașe, iar 414 persoane cu nevoi speciale sunt luate în evidență pentru a fi sprijinite dacă acestea vor face solicitări în acest sens. El a precizat că Prefectura, împreună cu ASP Suceava, au stabilit ca farmaciile și dispensarele să funcționeze ca puncte de prim-ajutor și urmează să fie asigurată permanență în aceste unități până la ora 22. Prefectul i-a cerut responsabilului cu aceste puncte de prim-ajutor, directorul adjunct al ASP Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu, să acorde atenția cuvenită acestor puncte. „Îi atrag atenția să se ocupe serios ca aceste puncte de prim-ajutor să funcționeze. Nu numai pe hârtie, din biroul lui cu aer condiționat”, a spus dl Onofrei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI