Ghișeu unic la „Pașapoarte“

Sucevenii vor fi scutiți de drumuri suplimentare, achitarea taxelor percepute făcându-se direct la sediul Serviciului
În perioada următoare, va intra în funcțiune Ghișeul unic de încasare a taxelor pentru pașapoarte, înmatricularea autovehiculelor și eliberarea permiselor de conducere. Anunțul a fost făcut de către Dan Hoffman, șeful Serviciului Pașapoarte, care a precizat că deja au fost făcute demersurile necesare.
 

„În perioada următoare, acest ghișeu se va deschide. A fost identificat un spațiu care a fost pus la dispoziția Direcției Generale a Finanțelor Publice. Instituția a fost de acord cu propunerea noastră, urmând veni cu tehnica și personalul specializat, pentru a începe această activitate”, a precizat Dan Hoffman, adăugând că, dacă până în prezent taxele se achitau la Trezorerie, CEC sau BCR, odată cu deschiderea acestui ghișeu, sucevenii vor fi scutiți de drumuri suplimentare, operațiunea făcându-se direct la sediul Serviciului. Pentru elibera-rea unui pașaport, taxele ce se percep sunt în valoare de 64,2 lei și, respectiv, 32 lei. Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, anunța, recent, că vor fi puse în practică, în regim de urgență, o serie de măsuri necesare asigurării accesului rapid la servicii publice din domenii prioritare, precum eliberarea pașapoartelor, permiselor de conducere, certificatelor, numerelor de înmatriculare și cazierelor judiciare. În scopul eficientizării activității serviciilor publice menționate, în sediile în care acestea își desfășoară activitatea vor fi înființate birouri, în sistem de ghișeu, la care se vor putea plăti atât taxele de eliberare a documentelor a-mintite, dar și cumpăra timbrele fiscale necesare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: