Președintele PC Suceava lasă partidul fără lider

Constantin Gheorghe e pe cale de a se întoarce în PD

Senatorul conservator Con-stantin Gheorghe, membru al PC din 2004, este pe cale de a renunța la munca sa și la echipa construită în acest partid. Dl Gheorghe a declarat ieri, într-o conferință de presă, că reflectează foarte serios la „plecarea din partid”, fără a exclude, în caz că lucrurile nu merg în direcția dorită de domnia sa, „plecarea chiar din politică”. Liderul PC a făcut aceste declarații la o zi după ce a semnat, alături de alți șase colegi de partid, o declarație de susținere a lui Traian Băsescu, și asta deși inițial au votat în Parlament pentru suspendarea președintelui României. Acțiunea de joi seară a senatorului sucevean poate părea lipsită de logică, însă ea căpăta substanță dacă este coroborată cu dorința mai veche a senatorului de a reveni în PD, partid de unde a plecat înainte de a se înscrie în PC (PUR).
 

Constantin Gheorghe

Repercusiunile la adresa domniei sale din partea conducerii centrale a partidului se pare că nu mai sunt de actualitate, cum nici nu a contat prea mult faptul că din postura de membru marcant al PC, dl Gheorghe a devenit secretarul Senatului României, în condițiile în care domnia sa nici nu are studii superioare, fiind abia în ultimul an de facultate. „Conjuncturile politice înseamnă ceva, iar convingerile politice se pot reconsidera, se mai pot schimba”, a declarat ieri dl Gheorghe, nedorind nici în ruptul capului să pronunțe numele vreunui partid în care s-ar putea regăsi după terminarea referendumului de astăzi. Interesant este și faptul că nu numai domnia sa face pasul în spate, ci sunt mult mai multe persoane care l-ar susține și urma pe senatorul Constantin Gheorghe. Deocamdată lucrurile în privința destinației politice a senatorului nu sunt foarte clare, dat, din datele pe care le deținem, se pare că domnia sa cochetează cu două variante, PD și PNG. Reamintim că domnia sa a ajuns senator pe listele Uniunii PSD-PUR, candidând pe locul II.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: