Suceava

Strada Cernăuți, închisă de un deceniu, va fi redată circulației

Strada Cernăuți, închisă circulației de aproape 10 ani de zile, va intra în reabilitare. Primarul Ion Lungu, a declarat ieri, într-o întâlnire cu mass media, că, potrivit unui studiu de fezabilitate mai vechi, care trebuie reactualizat, valoarea investiției era de circa 3 milioane de euro. Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare se va face cu bani de la bugetul local, în următoarea ședință a Consiliului Local urmând a fi supuși spre aprobare indicatorii tehnico-economici ai lucrării.
 

Ulterior, porțiunea de drum în cauză, aflată pe DE 85, în zona versantului de nord est al municipiului, va fi transferată înspre modernizare cu finanțare de la Ministerul Transporturilor. „Vrem ca aceste proceduri să fie parcurse cât mai repede, astfel încât strada Cernăuți să fie reparată în această legislatură”, a precizat ocupantul fotoliului din Areni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: