638 de persoane ce au vrut să tragă legea în piept

Aduse de jandarmi în fața Instanțelor

Instanțele judecătorești și parchetele de pe lângă acestea din orașele județului Suceava au “alergat” și anul acesta după persoanele ce se sustrag dispozițiilor emise de magistrați și care cred că, dacă se fac nevăzute, nu vor mai trebui să plătească prețul datorat pentru diferite încălcări al legislației.
 

Instanțele din Suceava, Fălticeni, Gura Humo-rului, Rădăuți, Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc au primit astfel un real ajutor din partea jandarmilor Inspectoratului Județean Suceava care au strâns de pe drumuri și prezentat în fața judecătorilor și procurorilor, în cele 4 luni scurse de la începutul anului, nu mai puțin de 638 de persoane, pe numele cărora fuseseră eliberate mandate de adu-cere. Personalul IJJ Suceava a răspuns de asemenea și soli-citărilor venite din partea instanțelor din Alba, Timiș și Constanța. Această misiune, ce a revenit Jandarmeriei Române o dată cu modificarea Codului de Procedură Penală de anul trecut, se pare că a fost de bun augur, în condițiile în care numărul de persoane ce se sustrag urmăririi penale sau executării pedepselor cu închisoarea e tot mai mare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: