Consiliul Județean a cheltuit mai puțin decât a încasat

Ieri, în ședință ordinară, executivul județean a supus probării plenului deliberativului contul anual de execuție și situațiile financiare pe 2006. Potrivit acestora, anul trecut Consiliul Județean a atras 99,72 la sută din veniturile propuse, în timp ce cheltuielile au fost realizate doar în proporție de 96,32 la sută, respectiv cu 1,40 la sută mai puțin decât încasările.
 

Potrivit unui raport prezentat ieri, suma de 5,06 milioane RON a fost repartizată spre fondul de rulment. De menționat este faptul că la partea de cheltuieli s-a înregistrat o execuție de 143,31 milioane RON, comparativ cu posibilitățile de alocare de 148,79 milioane RON.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: