Membrii PNL nu se racolează !

Președintele Organizației Municipale Suceava a PNL, dna Angela Zarojanu, le-a cerut liderilor locali ai PLD să renunțe la a mai racola membri ai PNL atunci când au nevoie la diverse acțiuni pe care le organizează în județul Suceava. Dna Zarojanu și-a exprimat nemulțumirea cu privire la modul în care mai multe persoane din PLD, care înainte au fost membri marcanți ai PNL, au mințit liberali pentru a-i aduce la mitingul pro-Băsescu organizat la finele săptămânii trecute, la Suceava, la Casa Culturii.
 

Președintele liberalilor a explicat că mai mulți membri ai partidului au fost duși în eroare de membri ai PLD cu privire la ceea ce se va întâmpla la Casa Culturii. „Au mers pe înserat, prin comune și au adunat oameni de la PNL pentru mitingul lor. Vreau să le transmit că nu vor avea niciun fel de șanse să-i atragă de partea lor. Liberalii au votat în 2004 DA pentru Băsescu și tot DA vor vota și în 2007, la referendum”, a mai spus dna Zarojanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: