PLD Suceava începe ofensiva pro-Băsescu

Strategia liberal-democraților suceveni de a strânge cât mai multe voturi pentru Traian Băsescu pe data de 19 mai este una specială. Liderul județean al PLD Suceava, deputatul Dumitru Pardău, a anunțat, într-o conferință de presă, că strategia va fi diferită de la localitate la localitate, în funcție de specificul zonei și de oamenii locului, însă cea de la orașe nu va semăna cu cea din zona rurală.
 

„Vrem ca în orașe și municipii să implicăm foarte mult tinerii și liderii zonali în a susține cauza președintelui Traian Băsescu. În comune vom merge pe discuții directe cu oamenii. E cea mai bună metodă de a-i convinge care este adevărul despre suspendare și ce se urmărește de fapt prin demiterea președintelui”, a mai spus dl Pardău. Parlamentarul sucevean susține că o misiune importantă este de a convinge electoratul PNL că voteze împotriva demiterii lui Traian Băsescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: