„Lumina Nordului“ la Palatul Administrativ

Sub auspiciile Consiliului Județean, Școala Populară de Arte „Ion Irimescu” Suceava organizează o expoziție cu lucrări ale participanților la ediția de anul trecut (care a fost și prima) a Taberei de pictură „Lumina Nordului” de la Câmpulung Moldovenesc.
 

Este vorba de artiști amatori din 17 județe ale țării (inclusiv Suceava), ale căror talent și dragoste pentru creația plastică se bucură în cadrul unor unități de învățământ similare Școlii Populare sucevene de îndrumarea artiștilor profesioniști și cărora Tabăra de la Câmpulung le-a oferit generoase motive de inspirație, așa cum o demonstrează și această expoziție. Organizată la etajul II al Palatului Administrativ Suceava, expoziția – la al cărei vernisaj suntem invitați – se va deschide mâine, 9 mai 2007, ora 14,00.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: