Decebal, Constituția și drojdia

Purtătorul de cuvânt al campaniei PSD Suceava, dl Cătălin Nechifor, a declarat ieri, într-o conferință de presă, că intenția manifestată atât de PLD cât și de PD pentru modificarea Constituției are la bază doar interesul acestora de a scoate textele pe care le-a încălcat Traian Băsescu în calitate de președinte al României. „Asta e singura lor preocupare”, a explicat dl Nechifor, care a adăugat că lideri din cele două partide au făcut, în măsura posibilităților, schimbări ale legilor după cum le-au dictat interesele, amintind de modul în care s-a modificat Regulamentul de funcționare a celor două Camere ale Parlamentului.
 

Totodată, dl Nechifor a mai declarat că îi dă dreptate senatorului sucevean Gheorghe Flutur (președinte executiv al PLD) atunci când acesta susține că va câștiga Traian, numai că e vorba de Traian Decebal Remeș, noul ministru al Agriculturii, „care va scoate la iveală ce s-a petrecut în mandatul de doi ani al ministrului demis al Agriculturii”. El a mai spus că este contrariat de declarațiile liderilor PLD și de realitate, arătând că, în timp ce Gheorghe Flutur anunță că susținerea pentru Traian Băsescu a crescut în două zile de la 60 la 70 la sută, la adunarea pro-Băsescu de la Suceava, la care a fost prezent liderul PLD, se anunța prezența a peste o mie de persoane, iar în realitate au fost mai puțin de 450 de persoane. „PLD ar vrea să crească precum pâinea caldă, dar ei folosesc o drojdie de slabă calitate și nu au nici o șansă”, a spus Nechifor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: