Pro-Democrația Suceava condamnă PNL

PD Suceava a început să convingă populația de nevoia revenirii lui Traian Băsescu la Cotroceni
Președintele filialei Suceava a asociației Pro-Democrația, dl Ștefan Pușcașu, nimeni altul decât directorul Spitalului BETHESDA din municipiul reședință de județ, i-a acuzat deschis pe liberali că au trădat cauza Alianței D.A. și că nu-i sunt recunoscători lui Traian Băsescu pentru faptul că „i-a adus la guvernare”. Aflat la o reuniune a PD Suceava, la care au participat mai multe personalități ale organizației județene a partidului și reprezentanți ai câtorva organizații non-profit din Suceava, care urma să dezbată „adevărul despre referendum”, dl Pușcașu a declarat chiar în deschidere că ceea ce se întâmplă acum în România, referitor la sus-pendarea președintelui României „nu este bine deloc”.
 

„Dacă acțiunile PSD sunt de înțeles pentru că ei au câștigat alegerile și deodată s-au trezit în opoziție, modul în care au reacționat celelalte partide este de neînțeles. PNL, în loc să-i fie recunoscător lui Traian Băsescu că i-a adus la guvernare, acum votează pentru suspendarea lui”, a menționat dl Pușcașu în discursul său. De altfel, domnia sa a fost tot timpul în tabăra celor care l-au susținut pe Traian Băsescu, indiferent dacă argumentele au fost sau nu plauzibile. „Adevărul despre referendum” a fost o acțiune organizată de PD la finele săptămânii trecute, la aceasta fiind prezenți președintele organizației, Eugen Uricec, președintele executiv, Adrian Sabin Drăgan, purtătorul de cuvânt al PD Suceava, Cristina Iordăchel, și deputatul PD de Rădăuți, Aurel Olărean. Discuțiile au fost moderate de avocatul sucevean Adrian Ursu, subiectele fiind „cine l-a suspendat pe Băsescu?” și „de ce l-au suspendat?”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: