Gavril Mîrza somează Ministerul Sănătății

Președintele Consiliului Județean Suceava a făcut ieri un apel ultimativ către ministrul sănătății, dl Eugen Nicolăescu, pentru ca acesta din urmă să se implice în rezolvarea de urgență a situației create la Suceava de intenția mutării bolnavilor Spitalului Vechi (de boli infecțioase). Dl Mîrza a spus, într-o conferință de presă, că situația confuză creată de conducerile Spitalului Județean și ASP Suceava referitor la locul unde vor fi mutați bolnavii a creat un adevărat haos în rândul pacienților și al cadrelor medicale.
 

„Îi cer ministrului să constituie o comisie formată din oameni competenți care să vină la Suceava urgent, pentru că actualii șefi din sănătate nu sunt capabili să rezolve lucrurile. E o nebuloasă totală în privința mutării bolnavilor, care generează un stres fantastic în rândul celor internați în Spitalul Vechi”, a spus dl Mîrza. Domnia sa susține că situația este susținută de o serie de „interese mărunte, doctoricești. Fac apel la ministru ca imediat după 2 mai să trimită comisia la Suceava. Nu-i destul că bieții oameni sunt bolnavi, dar trebuie să mai ducă în spate și stresul cu mutarea lor”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: