PSD susține nevoia de teatru la Suceava

Consilierul județean social-democrat Carmen Agoutin (membru în Comisia de Învăț-ământ și Cultură din cadrul Consiliului Județean Suceava) a promis că va face toate eforturile ce sunt necesare pentru ca, începând cu 2008, CJ să susțină financiar, în măsura posibilităților, Festivalul de Teatru BUCOVINA, a cărui primă ediție s-a încheiat la finele săptămânii trecute. Dna Agoutin, care este și președinta Organizației Județene de femei Suceava a PSD, s-a declarat extrem de încântată de valoarea pieselor prezentate în competiție și mai ales de modul cum liceenii din Suceava s-au pregătit pentru acest Festival și a catalogat acțiunea drept „un succes deplin”.
 

„S-a dovedit că există foarte mulți tineri talentați în Suceava. Acești tineri au nevoie însă de un spațiu al lor unde să se desfășoare din punct de vedere artistic și unde să repete fie în trupe de teatru, fie în formații de muzică, fie în alte formule de asociere. Merită investit în tinerii noștri și mai ales în cei talentați”, s-a exprimat dna Agoutin. Unul dintre organizatori, dl Cornel Grosaru (sufletul acțiunii), ne-a declarat la finele Festivalului că, prin ceea ce s-a realizat, „Suceava a arătat că este un oraș deștept și inventiv”. „Ceea ce am făcut aici este credibil și de viitor, și ne oferă posibilitatea să intrăm într-un circuit național de gen”, a mai spus dl Grosaru.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI