Bazarul fălticenean urmează a fi extins

Bazarul din municipiul Fălticeni va fi extins în viitorul apropiat, în urma numeroaselor cereri adresate municipalității de doritorii de spații comerciale în această locație. Deliberativul local a aprobat achiziționarea prin negociere directă a unei suprafețe de 1381 mp teren și a clădirii în suprafață construită de 168 mp de la S.C. „Elbi” S.A. Fălticeni. Conform primarului Vasile Tofan, „achiziționarea terenului se realizează în vederea extinderii Pieței și Bazarului, care sunt supraaglomerate cu chioșcuri și tonete.
 

Un avantaj al acestei tranzacții este amplasarea pe terenul în cauză a unei clădiri care va primi destinația de depozit pentru sera instituției cât și pentru utilajele din dotarea Serviciului public de gospodărie comunală al municipiului, utilaje pe care le ținem pe la licee (cum ar fi pluguri pentru zăpadă, sărăriță și tot ce mai e). Jumătate din bani ne-am prevăzut a-i lua de la bugetul de la piață și bazar, iar jumătate să-i suportăm noi”. În urma discuțiilor purtate, s-a stabilit ca preț al achiziționării imobilelor, proprietate a S.C. „Elbi” S.A. Fălticeni, suma de 240.000 lei, respectiv 100 euro/mp cons-trucție și 40 euro/mp teren, preț consemnat în procesul-verbal de negociere înche-iat între părți.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: