Tinerii democrați vămeni și-au ales conducerea

Organizația de Tineret PD din comuna suceveană Vama, care numără în prezent peste 50 de membri, și-a ales conducerea. În calitate de președinte al organizației a fost ales Cătălin Moscaliuc, vicepreședinte este Roxana Rotaru, iar secretari au devenit Irina Petre, Loredana Coca și Andreea Checereș. Alegerile au avut loc în cadrul Consiliului de Coordonare Local al OTPD Vama, iar la întru-nire au participat ca invitați Lucian Harșovschi, președinte al BPJ al OTPD Suceava, Ion Badale, vicepreședinte al BPJ al PD Suceava, Daniel Popel, președinte executiv al BPJ al OTPD Suceava, Silviu Rotundu, președinte interimar al OTPD Câmpulung Moldovenesc și Dan Gireadă, președintele organizației de seniori democrați din comuna Vama.
 

Cu același prilej a fost prezentată importanța organizației de tineret în cadrul PD, expunerea fiind susținută de Ion Badale, iar cei prezenți au avut ocazia, prin informațiile oferite de av. Daniel Popel, să afle elemente utile de legislație referitoare la tineret. În ce privește noii aleși în conducerea OTPD Vama, președintele executiv al BPJ Daniel Popel, ne-a declarat: „Am încredere că vor avea o activitate bogată, proiecte pe care să le ducă la bun sfârșit și succese multe. Pentru noi acești oameni tineri și ambițioși sunt foarte importanți, pentru că organizațiile de tineret sunt locurile în care se formează viitorii demo-crați de bază din organizații, oamenii politici importanți ai viitorului”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: