Dan Cadariu nu renunță…

Consilierul județean Dan Cadariu a solicitat executivului județean sucevean un „exemplar cu graficul inițial de rambursare” a creditului angajat în cadrul mega-proiectului „Suceava-Utilități și mediu”. Dl Cadariu, care și-a exprimat în mai multe rânduri îngrijorarea cu privire la modul de gestionare a proiectului și mai ales asupra modului în care a fost gândit exercițiul financiar la nivel macro, a declarat, ieri, presei că dorește să vadă graficul de rambursare „cu toate componentele de alimentare a ratelor, dar și cu un grafic actualizat la zi, care să țină cont de întârzierile e-xistente și prognozate”.
 

Scopul declarat este acela de a informa locuitorii localităților implicate în proiect de impac-tul pe care îl va avea pe viitor returnarea fondurilor asupra bugetelor locale. „Îmi exprim preocuparea în legătură cu anumite aspecte privind derularea proiectului. Termenele inițiale pentru execuția și punerea în funcțiune a investițiilor sunt depășite cu nouă luni de zile”, a explicat dl Cadariu. Domnia sa este convins că și construcția rețelei de gaz metan care să lege Suceava de Vatra Dornei nu va putea fi realizată la timp, aproximând că întârzierea va fi de 15 luni. Consilierul județean crede că toate comunitățile implicate în proiect vor avea serios de suferit din punct de vedere financiar în cazul în care nu se respectă graficul de realizare, creditul urmând a fi returnat indiferent de gradul de finalizare al proiectului sau de resursele locale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: