Facilități fiscale la Suceava

Șeful administrației locale sucevene va pune pe masa deliberativului municipal un proiect de hotărâre prin care va propune măsuri de atragere a investirilor. Prin această inițiativă, primarul Ion Lungu precizează că va acorda o reducere de 0,25% din impozitul pe clădiri tuturor operatorilor economici care vor investi în capitala județului cel puțin 500 de mii de euro. Facilitatea este valabilă pentru o perioadă de trei ani, demersul găsindu-și susținerea în prevederile Codului fiscal. Ion Lungu crede că, în acest interval, la bugetul local se vor aduna câteva zeci de miliarde de lei vechi.
 

„Este o modalitate de a încuraja capitalul să vină în municipiul Suceava, ținând seama că foarte multe întreprinderi mari au dat faliment, că avem mulți șomeri și, de aceea, suntem interesați să creăm noi locuri de muncă”, a explicat șeful municipalității, menționând că încurajarea investițiilor în municipiul Suceava este de interes comunitar.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: