Marian Ionescu – o nouă experiență

Viceprimarul independent al Sucevei, Marian Ionescu, fost membru PSD, a participat, sâmbătă, la Iași, la întâlnirea promotorilor platformei liberale Stolojan-Stoica, cu simpatizanți din județe ale Moldovei. Fost președinte al Partidului Democrat la Suceava și ulterior primar al municipiului Suceava din partea PSD în mandatul 2000-2004, dl Ionescu, care a fost ales viceprimar în 2004, și-a declarat independența politică la mijlocul acestui an. Viceprimarul a declarat că a participat la lansarea noii platforme politice apreciind că asistăm la un fenomen unic în politica românească din ultimii 16 ani.
 

„Lansarea unei platforme politice în cadrul unui partid aflat în timpul exercițiului guvernării este un fenomen unic în ultimii 16 ani ai politicii românești”, a spus dl Ionescu. El a arătat că, fiind in-dependent politic, poate participa la orice acțiuni sau întâlniri politice „fără a leza pe nimeni”. Dl Ionescu a evitat să spună da-că face parte din grupul de inițiativă care se înființează la Suceava pentru susținerea platformei liberale.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI