Senatorul dă vina pe CJ

Senatorul PC de Suceava, Constantin Gheorghe, aruncă vina frigului din casele câmpulungenilor pe umerii conducerii CJ Suceava. Domnia sa și-a exprimat regretul că nici în iarna 2006-2007 orașul Câmpulung Moldovenesc nu va beneficia de căldură în regim centralizat, dar susține că vina nu aparține Ministerului Economiei și Comerțului, ci chiar Consiliului Județean. „Implicarea CJ trebuia să fi fost mai fermă chiar din momentul organizării licitației pentru desemnarea operatorului de gaz pentru oraș. Acceptarea la licitație a unor operatori asupra cărora există semne de întrebare au drept consecință frigul din Câmpulung Moldovenesc”, a explicat senatorul sucevean.
 

El a adăugat că „societăți care au ca obiect de activitate vânzarea florilor sau a nasturilor și care nu au experiență în distribuirea de gaze naturale, ba pe deasupra mai au și antecedente în domeniu, nu pot fi acceptate la o licitație atât de importantă, pentru ca apoi să ne trezim cu contestații prin instanțe”. Dl Gheorghe a reacționat, ieri, după ce prefectul Orest Onofrei a făcut demersuri la nivelul MEC pentru a identifica o soluție pentru încălzirea orașului. „Am încercat să fac lobby pozitiv pe lângă Ministerul Economiei ca să caute o soluție și mi s-a demonstrat foarte clar că trebuie să caut această soluție la Suceava, la Consiliul Județean”, a mai spus parlamentarul conservator.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: