Rădăuți

Alegeri la PD

Cu 350 de voturi pentru și 13 împotrivă, deputatul PD Aurel Olărean a fost ales președintele Organizației Muni-cipale Rădăuți a Partidului Democrat. Sâmbătă, la Rădăuți, s-au desfășurat alegerile pentru funcția de președinte și pentru noul Birou Permanent Local al PD. La Consiliul Local de Coordonare al PD au luat parte Silvian Ionescu, secretar al BPN, deputatul PD Dănuț Liga, Eugen Uricec, președintele organizației județene a Partidului Democrat, șefii organizațiilor PD din zona Rădăuți, primarii PD ai localităților Volovăț și Ulma și, ca invitați, reprezentanți ai altor partide politice.
 

A fost prezentat raportul de activitate al Biroului Municipal Rădăuți începând cu octombrie 2001 până în prezent, a fost dezbătut raportul, apoi s-a trecut la alegerea președintelui, a vice-președinților, a secretarilor și a trezorierului. Ca vicepreședinți au fost aleși Dorin Tibeică, Daniel Hrenciuc, Alexandru Deneș, Paula Ciobâcă, Dumitru Mihalescul și Anița Prisăcari. ”Judecând obiectiv contribuția fiecărui membru al Biroului Permanent Local al Partidului Democrat Rădăuți în cadrul organizației noastre, unii au muncit mai mult alții mai puțin. Poate că o nomi-nalizare a persoanelor cu plus și minus, așa cum se obișnuiește, ar stârni reacții și orgolii, pe care vrem să le evităm.(…). Dacă valul popular de simpatie pentru Partidul Democrat și creșterea în sondaje nu sunt susținute și de rezultate locale, nu se realizează scopul fundamental al partidului, acela de a promova și construi politici pentru oa-meni”, a precizat Aurel Olă-rean. Silvian Ionescu a arătat că obiectivul PD în Rădăuți este câștigarea Primăriei și alegerea unui număr de zece consilieri (împreună cu PNL).

Print Friendly, PDF & Email
Etichete: ,

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: