A zecea ediție a “Zilei Întreprinzătorului”

Cea de-a zecea ediție a „Zilei întreprinzătorului” a fost marcată așa cum se cuvine, la sfârșitul săptămânii trecute, în sala de protocol a restaurantului „Gloria”. Manifestarea a fost organizată de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), Patronatul IMM Județul Suceava și de Uniunea Generală a Industriașilor. La acțiune au luat parte, alături de președintele și vice-președintele CNIPMMR, dnii Mihai Deliu, și respectiv Niculae Preutesi, primarul Sucevei, Ion Lungu, Mihail Lenkov, viceconsulul Ucrainei la Suceava, Romeo Săndulescu, consulul general al României la Cernăuți, o delegație cernăuțeană formată din Vasile Tărâțeanu, deputat, Dumitru Pavel, lucrător al Administrației de stat Cernăuți și, nu în ultimul rând, Mykola Maharciuc, șeful direcției de Administrație regională de stat, însoțit de frumoasa soție, numeroși agenți economici.
 

“În urmă cu 10 ani în această sală am marcat prima ediție a “Zilei Întreprinzătorului”. Ne onorează anul acesta cu prezența delegația din Ucraina, pe care am invitat-o având în vedere relațiile economice dintre Suceava, Cernăuți și regiunea Ivano Frankovsk”, a spus dl Deliu. Menționăm că CNIPMMR a primit o diplomă de excelență din partea consulului general al României la Cernăuți. De altfel, organizatorii acțiunii au oferit invitaților diplome și cupe. După acest moment, restaurantul Gloria a fost “invadat” de către reprezentanții Ansamblului artistic “Ciprian Porumbescu” Suceava care au cântat și au prezentat o serie de dansuri populare românești și o fantezie coregrafică pe teme țigănești. Cum era de așteptat, artiștii au smuls valuri de aplauze din partea invitaților. Menționăm că din programul spectacolului nu a lipsit Margareata Clipa. De asemenea, la acțiune a luat parte societatea civilă reprezentată prin Asociația “Juventus”, care a organizat o tombolă cu premii pentru invitați.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: