Drumul petuniilor

În premieră, Primăria Suceava va monta 400 de suporți cu ghivece de flori pe traseul Bulevardul „1 Decembrie” – zona centrală a municipiului
Conducerea municipalității vrea să se țină de promisiunea de a transforma Suceava într-o urbe a florilor. În premieră în județ, pe stâlpii electrici de pe marginea drumului vor fi montați 400 de suporți în care vor fi puse ghivece cu flori. Pentru început, împodobită, cel mai probabil cu petunii, va fi artera principală ce traversează municipiul de la intrarea dinspre Fălticeni, pe Bulevardul „1 Decembrie 1918”, până în zona centrală, respectiv în Piața „22 Decembrie”.
 

Demersul vine pe fondul pregătirilor pentru Zilele Sucevei, ce vor fi celebrate în iunie, în același context urmând a fi înlocuite și băncile din Parcul central. Primăria a comandat deja 40 de bănci din fontă, „ce dau o tentă de civilizație și eleganță”, cele scoase fiind orientate înspre alte parcuri sau înspre cartiere ale municipiului. Aerul de sărbătoare va fi marcat și cu numeroase drapele, executivul dotându-se cu încă 1600 de steaguri tricolore sau cu însemnul Uniunii Europene.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: