Suceava

Liberalii au ieșit la plantat copăcei

Acțiunea s-a desfășurat sub directa supraveghere a specialiștilor de la Direcția Silvică, pentru ca nu cumva arbuștii să fie plantați greșit și să se usuce De 1 Mai, liberalii suceveni s-au strâns, cu mic, cu mare, în parcul de lângă statuia lui Ștefan cel Mare. Aici, sub directa supraveghere a specialiștilor silvici, dar coordonați de primarul orașului, Ion Lungu, în calitate de președinte al Organizației Județene a PNL Suceava, liberalii au plantat peste 100 de arbori ornamentali de diferite specii. Printre participanții de seamă, chemați să pună mâna pe hârleț și găleată, s-au numărat și parlamentarii Romică Andreica și Dumitru Pardău (cel din urmă venind la acțiune chiar îmbrăcat în costum de pădurar), președintele organizației municipale a PNL, Gabriel Gospodaru, și consilierul județean Sorina Barbu.
 

După ce a arătat că se pricepe la curățenie, edi-lul-șef al Sucevei a demonstrat o deosebită îndemânare și în mânuirea hârlețului. Prin acțiune s-a dorit să se ofere o altă semnificație zilei de 1 Mai. „Din păcate, ziua de 1 Mai este conside-rată o sărbătoare a comuniștilor, a proletariatului, când, de fapt, nu e deloc așa, fiind o zi a tuturor celor care mun-cesc, de la profesori, medici și pa-troni, până la muncitori. Este o zi a ce-lor care au inițiativă”, a declarat, la final, Ion Lungu. Aflat sub deviza „Mun-că, acțiune, inițiativă”, gestul liberali-lor de la începutul săptămânii se înscrie într-un proiect mai amplu, pe care administrația publică locală îl are în ve-dere și prin care se încearcă transforma-rea Parcului dendrologic într-un punct de atracție al orașului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: