Deputatul Dumitru Pardău vrea să scoată ANT din „mamutul“ MT

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Pardău, a declarat, vineri, că Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) trebuie desprinsă din structura Ministerului Transporturilor (MT) pentru a se îmbunătăți mediul de afaceri din domeniul turismului. Dl Pardău a spus, într-o conferință de presă, că după ce s-a întâlnit cu mai mulți agenți economici și operatori din turism, a constatat că există o legătură „greoaie” a acestora cu ANT. „Sunt unul dintre inițiatorii unui proiect de lege prin care încercăm să scoatem Autoritatea Națională pentru Turism din acest hățiș al Ministerului Transporturilor unde, acum, sunt de toate”, a spus dl Pardău. Domnia sa a precizat că ANT ar putea trece direct în subordinea prim-ministrului, ca autoritate separată, sau va fi găsită o altă soluție în urma consultărilor cu reprezentanți ai Guvernului.
 

„Important este să o scoatem din acest mamut, care este Ministerul Transpor-turilor, unde se află foarte multe lucruri și legătura oa-menilor de afaceri cu această autoritate este destul de gre-oaie în momentul de față”, a spus dl Pardău. El a subliniat că prin desprinderea ANT de Ministerul Transporturilor speră să apară o apropiere în-tre oamenii de afaceri din tu-rism și această autoritate, „pentru a îmbunătăți mediul de afaceri din domeniul turismului”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: