American din Miami tâlhărit la Rădăuți

El a fost acostat și pus la pământ de doi tineri necunoscuți > Aceștia i-au furat portofelul în care avea circa 3 milioane lei, în euro și dolari, două cărți de credit și permisul de conducere > Poliția rădău-țeană a depistat infractorii: doi cunoscuți șuți minori din zonă Un american din Miami, aflat în vizită pe meleagurile noastre, a fost tâlhărit și lăsat fără bani în buzunar de doi „șuți” din Rădăuți, duminică seară. Poliția din Rădăuți a fost sesizată duminică, în jurul orei 22, chiar de păgubaș, un bărbat în vârstă de 70 de ani. El a povestit că, în jurul orei menționate, în timp ce se întorcea de la o sală de Internet, aflată în vecinătatea hotelului în care locuia, a fost acostat de doi tineri necunoscuți. Unul l-a doborât imediat la pământ, iar celălalt l-a buzunărit cu dexteritate și i-a „șutit” portofelul.
 

Americanul a precizat că i s-au furat două cărți de credit, 80 de euro și 400 de dolari, 100.000 lei vechi, precum și permisul de conducere. Poliția rădăuțeană a dat dovadă de multă rapiditate, astfel că ieri dimineață făptașii au și fost depistați, ambii fiind minori și, de altfel, cunoscuți în zonă ca „mangli-tori” de prin buzunare. Ei sunt B. I., de 12 ani, și M. P., 16 ani, ca-re au izbutit doar într-o noapte să „topească”, pe la jocuri meca-nice, biliard și prin baruri aproape toți banii furați. Poliția a reușit să recupereze doar 56.000 lei și permisul auto al america-nului, cele două carduri fiind aruncate pe câmp. Minorii sunt, acum, cercetați în stare de libertate pentru infracțiunea de tâlhărie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: