Accident grav aproape de Dornești

Trei dintre victime aveau peste 70 de ani > Una dintre ele, Silvia H., de 73 de ani, a fost transportată în stare foarte gravă la spital Luni după amiază, în afara localității Dornești, s-a produs un grav accident rutier cu cinci victime. Una dintre ele, Silvia H., din Rădăuți, femeie de 73 de ani, a ajuns în stare foarte gravă la spital, cu numeroase fracturi, traumatism cranio-cerebral și alte leziuni, viața ei fiind în pericol. La kilometrul 80 al DJ 17A, un Audi A6, condus de Dumitru C., de 54 de ani, din comuna Frumosu, s-a angajat într-o depășire neregulamentară și s-a ciocnit frontal cu un Opel Vectra ce venea regulamentar din direcție opusă, condus de Dinu P., de 35 de ani, din Rădăuți.
 

Evenimentul rutier, petrecut în jurul orei 16.20, a fost să fie o „întâlnire” nefericită nu numai pentru bătrâna accidentată foarte grav, pasageră în Opel, dar și pentru alte două persoane mai în vârstă ca ea. Valeriu C. de 81 de ani și Eugen C. de 74 de ani, amândoi din județul Iași, circulau în Audi, autoturismul al cărui șofer a depășit neregulamentar; ei au fost, de asemenea, accidentați. Nici șoferii celor două mașini nu au rămas neatinși în urma impactului, dar au scăpat mai ușor. Lor li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei și s-a constat că numai șoferul autoturismului Audi purta centură de siguranță.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI